Foto: Bedankt - nieuwsbrief - Sandra Raaijmakers

Super om jou te mogen inspireren met mijn nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort de eerste. Om de week op donderdag ontvang je van mij nieuwe informatie, tips, verhalen, een aanbod, werkvormen en andere inspiratie.

Wacht, voordat je verder gaat wil ik je nog iets vragen.

Wil je je graag verder ontwikkelen en heb je geen tijd voor hele dagen training? Dan is Ochtendsparren iets voor je. Samen met andere leidinggevenden aan de slag met onderwerpen die jou ook bezig houden. Onderwerpen waar je graag een oplossing voor wilt.

Op 9 september organiseer ik weer een nieuwe editie Ochtendsparren. Een exclusieve bijeenkomst van 8.00 tot 11.00 uur onder het genot van een lekker ontbijt en op een locatie in het groen; 📍Komaen in Oirschot. Voor leidinggevenden in de maakindustrie.

Uit je eigen bubbel voor nieuwe inzichten! Sparren met andere leidinggevenden.

Klinkt interessant? Lees dan verder en ontdek het thema van die ochtend⤵️.

Ja, hier wil ik bij zijn!

Geen saaie training, maar waardevolle inzichten in een inspirerende omgeving

Nieuwe inzichten en bewustwording rondom casussen die spelen

Vanuit veiligheid, vertrouwen en plezier

Aanpak voor optimaal resultaat

Door te sparren met leidinggevenden uit andere branches en buiten jouw eigen bubbel, gaat jouw leercurve nog sneller. Ik faciliteer en ondersteun. Zorg voor werkvormen waar nodig. Met mijn eigen ervaring als leidinggevende én de kennis die ik heb als trainer en mentor.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 16 deelnemers, voor voldoende verschillende inzichten en toch ruimte voor jou. Hiervoor gaan we ook regelmatig in kleinere groepen aan de slag per thema of casus.

Ben jij bereid om open te delen en niet alleen komen halen? Vind je het leuk om actief mee te doen tijdens een bijeenkomst?

image

Wat zeggen anderen van mij?

 • Wat gebeuren er mooie dingen als je een groep mensen bij elkaar brengt!

  “Het vertrouwen dat ik je heb gegeven, heb je helemaal waar gemaakt. De reacties die ik heb ontvangen van de deelnemers waren geweldig. Wat gebeuren er toch mooie dingen als je een groep mensen bij elkaar brengt! De openhartige gesprekken met elkaar waren verrassend en fijn. De golfmiddag en de lunch maakten de dag compleet.”
  — Jan Beekes, Eigenaar NH Administratie
 • Je houdt de groep enthousiast en betrokken

  “Je bent een erg prettige trainer; je staat goed boven de stof, waardoor je in staat bent om de diepte in te gaan bij vragen en discussies. Door de vraag terug te leggen in de groep, betrek je iedereen bij de materie. Je houdt de groep daarmee enthousiast en betrokken. Dankjewel! ”
  — Millosch Van der Sanden, Commandant Expertise Centrum Opleidingskunde Defensie (ECOD)
 • Praktisch en goede sfeer

  “Sandra weet de theorie erg praktisch te maken door dit te koppelen aan actuele thema's en nieuwsberichten. Daarnaast creëert zij een goede sfeer in de groep en legt alles goed uit. De training van haar is mij goed bevallen. ”
  — Raymond de Boer, Adjunct Directeur Dura Vermeer Bouw
 • Midden-Management

  “✔️Ik vind Sandra deskundig en betrokken. Haar expertise en werkervaring zijn duidelijk merkbaar en ze slaagde erin om de lesstof op een zeer begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Ze heeft goede voorbeelden waardoor de theorie grijpbaar wordt. ✔️Een enorm gedreven en bekwame docent die de theorie op een fijne en duidelijke manier wist uit te leggen met hierin de koppeling naar de eigen werkvloer te leggen. ✔️Je deelt jouw ervaring zodat ik de theorie toepasbaar kan maken voor verschillende situaties. Jouw positieve feedback gaf mij steun en heeft mij aangemoedigd. ✔️Begripvol rustig en een brede kijk.”
  — Reacties na een 6-daagse training
 • Voor elke situatie een voorbeeld om het beter te begrijpen

  “Sandra brengt praktijkervaring mee in de training. Voor elke situatie heeft zij wel een voorbeeld waardoor je het gaat begrijpen. Haar achtergrond in credit risk management maakt ook dat je de grotere context van financiën beter gaat begrijpen. En leuk mens, gezellig. ”
  — Hilde Kauffman, Manager Talent Development Derks & Derks
 • I learned from observing

  “I just want to thank you so much for today. I really enjoyed it. You’re a top-notch trainer - knowledgeable, confident, intelligent - and you create such a lovely atmosphere. I learned from observing. ”
  — Jacqueline Nolan, Learning & Development Facilitator
 • Verbinding

  “✔️Ik ben heel blij dat jij mijn mentor bent! ✔️Erg toegankelijk! Daardoor goede connectie met cursisten en leuke dagen. ✔️Top hoe jij iedere keer de verbinding maakt tussen praktijk en theorie en scherpe vragen stelt! ✔️Het is fijn hoe jij de training begeleidt. Je creëert een vertrouwde omgeving waarin we vrij kunnen denken en oefenen. ✔️Voelt de groep goed aan en gaat in op de leerbehoeftes van de verschillende deelnemers. Een duidelijke, heldere stem en een prettig docent. Je creëert een vertrouwde omgeving waarin we vrij kunnen denken en oefenen. ✔️Rust en geduld is erg nodig tegenwoordig, blijf dat meegeven.”
  — Enkele reacties
 • It's worth your time

  “De inhoud was relevant en makkelijk te begrijpen en volgen. Het is fijn om praktijkverhalen te horen, waardoor ik aangehaakt bleef en het goed kon begrijpen. De interactie met de groep en tussen de deelnemers was goed gedurende de opdrachten. Sandra ging ook goed in op de vragen en opmerkingen tijdens de training. Als je de kans krijgt om met Sandra te werken, it is worth your time!”
  — Natascha Heylen, Group Controller EMEA
 • Duidelijke structuur en goede sfeer

  “Ik heb bij Sandra een training gevolgd. Deze heb ik als zeer leerzaam en plezierig ervaren. Sandra heeft een duidelijke structuur die ze volgt, ze draagt bij aan een goede sfeer in de groep. Ze luistert goed en haar aanpak heeft een zekere kalmte waardoor leren erg aangenaam is. Door de training heb ik meer inzicht gekregen middels duidelijke (persoonlijke) voorbeelden.”
  — Manon ten Have, Customer Engagement Iceland Air
 • Ik heb mijn zelfbewustzijn aanzienlijk verhoogd

  “Wat definieert echt leiderschap? Welke verborgen kernwaarden heeft jouw organisatie, buiten de officiële missieverklaringen? Waarom wordt een "bepalende" leider vaak niet ondersteund? Recentelijk heb ik een training van Sandra Raaijmakers gevolgd. Behalve dat ik heel veel heb geleerd over gedragspatronen, kernwaarden en leiderschap, heb ik mijn zelfbewustzijn aanzienlijk vergroot. Sandra is een uitzonderlijk betrokken trainer die het beste in elke deelnemer naar boven weet te halen! Of je nu deel uitmaakt van een grote of kleine organisatie, een freelancer bent, een leiderschapsrol vervult of wil vervullen, ik raad Sandra zeker aan!”
  — Anna van den Akker, Software Engineer
 • Veilige sfeer

  “Ik geef jou een dikke 10! Ik heb veel geleerd en je brengt de stof over op een hele persoonlijk en pakkende manier. Jij stelt ook jezelf open, waardoor er een veilige sfeer wordt gecreëerd. Ik kan nu beter stilstaan bij wat bij mij past en beter begrijpen hoe “de ander” reageert. Fijn om te weten waarom en hoe je dit kunt ombuigen, zodat er geen conflicten ontstaan. Dit gaat me helpen beter samen te werken en samen te leven.”
  — Jacqueline Dumoulin – Directie assistente