Foto: Bedankt-Ochtendsparren - Sandra Raaijmakers

Yes, ik zie je binnenkort!

De details, inclusief factuur, vind je binnen 24 uur in je inbox.

Wil jij niet wachten tot Ochtendsparren en nu al starten met ontwikkelen, dan is mijn Decisions Journal iets voor jou. Dit is een praktisch boek over besluitvorming én leidinggeven dat een jaar met je meeloopt. Dus zeker geen boek dat weer in de kast belandt.

Ik ben er heel erg trots op en ben er zeker van dat iedere leidinggevende baat heeft bij mijn Decisions Journal.

🟡Waarom wil je mijn boek bestellen?

Met maximaal een half uur in de week, ga jij het boek niet alleen uitlezen. Je wordt er ook effectiever door! Hoe dan?

 • Het is een praktisch boek dat een jaar met je meeloopt.
 • Je leert meer over besluitvorming met bewezen info. Besluitvorming blijkt vaak een ondergeschoven kindje in organisaties.
 • Er zitten aanverwante onderwerpen in waardoor je als leider meer zelfkennis en nog meer tools in handen hebt om je mensen mee te krijgen en er een (h)echt team van te maken.
 • Er zitten 52 weekreflecties in. We leren niet van ervaringen, we leren juist van reflectie op ervaringen. En dan wordt iedere ervaring een succes. Dat wat al goed ging om op te reflecteren, zodat je het nog eens kunt toepassen en ook als het niet ging als verwacht.
Ja, ik wil meer weten over besluitvorming!

Loopt een jaar met je mee in jouw ontwikkeling

Praktisch werkboek vol hulpmiddelen

Besluitvorming: makkelijker & doeltreffender

Eenvoudiger kan niet!

Eenvoudiger kan niet!

🙋‍♀️Ik geef in dit boek nog veel meer dan ik hierboven beschrijf. Dus als je al twijfelde, dan is het deze keer: bij twijfel wel doen.

Mijn boek is praktisch en gemakkelijk en kost slechts €39,95 inclusief BTW.

Velen zijn jou al voorgegaan!

Wat zeggen anderen over mij?

 • Wat gebeuren er mooie dingen als je een groep mensen bij elkaar brengt!

  “Het vertrouwen dat ik je heb gegeven, heb je helemaal waar gemaakt. De reacties die ik heb ontvangen van de deelnemers waren geweldig. Wat gebeuren er toch mooie dingen als je een groep mensen bij elkaar brengt! De openhartige gesprekken met elkaar waren verrassend en fijn. De golfmiddag en de lunch maakten de dag compleet.”
  — Jan Beekes, Eigenaar NH Administratie
 • Je houdt de groep enthousiast en betrokken

  “Je bent een erg prettige trainer; je staat goed boven de stof, waardoor je in staat bent om de diepte in te gaan bij vragen en discussies. Door de vraag terug te leggen in de groep, betrek je iedereen bij de materie. Je houdt de groep daarmee enthousiast en betrokken. Dankjewel! ”
  — Millosch Van der Sanden, Commandant Expertise Centrum Opleidingskunde Defensie (ECOD)
 • Praktisch en goede sfeer

  “Sandra weet de theorie erg praktisch te maken door dit te koppelen aan actuele thema's en nieuwsberichten. Daarnaast creëert zij een goede sfeer in de groep en legt alles goed uit. De training van haar is mij goed bevallen. ”
  — Raymond de Boer, Adjunct Directeur Dura Vermeer Bouw
 • Midden-Management

  “✔️Ik vind Sandra deskundig en betrokken. Haar expertise en werkervaring zijn duidelijk merkbaar en ze slaagde erin om de lesstof op een zeer begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Ze heeft goede voorbeelden waardoor de theorie grijpbaar wordt. ✔️Een enorm gedreven en bekwame docent die de theorie op een fijne en duidelijke manier wist uit te leggen met hierin de koppeling naar de eigen werkvloer te leggen. ✔️Je deelt jouw ervaring zodat ik de theorie toepasbaar kan maken voor verschillende situaties. Jouw positieve feedback gaf mij steun en heeft mij aangemoedigd. ✔️Begripvol rustig en een brede kijk.”
  — Reacties na een 6-daagse training
 • Voor elke situatie een voorbeeld om het beter te begrijpen

  “Sandra brengt praktijkervaring mee in de training. Voor elke situatie heeft zij wel een voorbeeld waardoor je het gaat begrijpen. Haar achtergrond in credit risk management maakt ook dat je de grotere context van financiën beter gaat begrijpen. En leuk mens, gezellig. ”
  — Hilde Kauffman, Manager Talent Development Derks & Derks
 • I learned from observing

  “I just want to thank you so much for today. I really enjoyed it. You’re a top-notch trainer - knowledgeable, confident, intelligent - and you create such a lovely atmosphere. I learned from observing. ”
  — Jacqueline Nolan, Learning & Development Facilitator
 • Verbinding

  “✔️Ik ben heel blij dat jij mijn mentor bent! ✔️Erg toegankelijk! Daardoor goede connectie met cursisten en leuke dagen. ✔️Top hoe jij iedere keer de verbinding maakt tussen praktijk en theorie en scherpe vragen stelt! ✔️Het is fijn hoe jij de training begeleidt. Je creëert een vertrouwde omgeving waarin we vrij kunnen denken en oefenen. ✔️Voelt de groep goed aan en gaat in op de leerbehoeftes van de verschillende deelnemers. Een duidelijke, heldere stem en een prettig docent. Je creëert een vertrouwde omgeving waarin we vrij kunnen denken en oefenen. ✔️Rust en geduld is erg nodig tegenwoordig, blijf dat meegeven.”
  — Enkele reacties
 • It's worth your time

  “De inhoud was relevant en makkelijk te begrijpen en volgen. Het is fijn om praktijkverhalen te horen, waardoor ik aangehaakt bleef en het goed kon begrijpen. De interactie met de groep en tussen de deelnemers was goed gedurende de opdrachten. Sandra ging ook goed in op de vragen en opmerkingen tijdens de training. Als je de kans krijgt om met Sandra te werken, it is worth your time!”
  — Natascha Heylen, Group Controller EMEA
 • Duidelijke structuur en goede sfeer

  “Ik heb bij Sandra een training gevolgd. Deze heb ik als zeer leerzaam en plezierig ervaren. Sandra heeft een duidelijke structuur die ze volgt, ze draagt bij aan een goede sfeer in de groep. Ze luistert goed en haar aanpak heeft een zekere kalmte waardoor leren erg aangenaam is. Door de training heb ik meer inzicht gekregen middels duidelijke (persoonlijke) voorbeelden.”
  — Manon ten Have, Customer Engagement Iceland Air
 • Ik heb mijn zelfbewustzijn aanzienlijk verhoogd

  “Wat definieert echt leiderschap? Welke verborgen kernwaarden heeft jouw organisatie, buiten de officiële missieverklaringen? Waarom wordt een "bepalende" leider vaak niet ondersteund? Recentelijk heb ik een training van Sandra Raaijmakers gevolgd. Behalve dat ik heel veel heb geleerd over gedragspatronen, kernwaarden en leiderschap, heb ik mijn zelfbewustzijn aanzienlijk vergroot. Sandra is een uitzonderlijk betrokken trainer die het beste in elke deelnemer naar boven weet te halen! Of je nu deel uitmaakt van een grote of kleine organisatie, een freelancer bent, een leiderschapsrol vervult of wil vervullen, ik raad Sandra zeker aan!”
  — Anna van den Akker, Software Engineer
 • Veilige sfeer

  “Ik geef jou een dikke 10! Ik heb veel geleerd en je brengt de stof over op een hele persoonlijk en pakkende manier. Jij stelt ook jezelf open, waardoor er een veilige sfeer wordt gecreëerd. Ik kan nu beter stilstaan bij wat bij mij past en beter begrijpen hoe “de ander” reageert. Fijn om te weten waarom en hoe je dit kunt ombuigen, zodat er geen conflicten ontstaan. Dit gaat me helpen beter samen te werken en samen te leven.”
  — Jacqueline Dumoulin – Directie assistente