Blog 5 – This is me

28 oktober 2023

Ochtendsparren | Leiderschapsontwikkeling die past in je agenda.

🙋‍♀️ This is me!

Een van mijn lievelingsnummers 🎶 trouwens, en nu de intro om me weer eens voor te stellen.

Na bijna 20 jaar in het internationale bedrijfsleven diende ik in September 2019 mijn ontslag in om mijn ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten om andere leidinggevenden te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Door de combinatie van mijn jarenlange leidinggevende ervaring en het veelvuldig spreken en geven van workshops binnen de organisatie waar ik werkte, kwam ik erachter dat mijn passie ligt in het helpen van anderen op dit gebied.

Nu ben ik alweer een paar jaar op weg als trainer & 1-op-1 begeleider van leidinggevenden.

Ik geef leiders graag -als extraatje- het inzicht in strategie en financiële impact, om hun team en de organisatie nog beter te kunnen ondersteunen in behalen van de doelen en visie.

Wat is typisch Sandra Raaijmakers?
🔹 Vertrouwen, betrokken en praktisch zijn mijn top 3 waarden. Wat er voor zorgt dat mensen zich snel openstellen, veilig voelen en meer uit de training of 1-op-1 kunnen halen.
🔹Als leidinggevende stond mijn team altijd voorop, met focus op hun sterktes en groeimogelijkheden. Dat betekent eerlijke feedback, met empathie en ook mezelf compleet laten zien, inclusief mijn verbeterpunten.
🔹Strategisch, kritisch en commercieel inzicht, ook als dat betekent dat ik direct en confronterend moet zijn om een punt te maken; wel altijd goed onderbouwd en met respect.
🔹Open boek en altijd met een lach.
🔹Ik ben getrouwd en voetbalmoeder van twee jongens Kalle en Stenn. Familie en vrienden zijn erg belangrijk!
🔹Love het buitenleven op de camping.

Als jij nu denkt dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken als leidinggevende, plan dan eens een gratis kennismaking met me in via deze link.


#leiderschap #persoonlijkeontwikkeling #strategie


Alle Blogs & Vlogs