Over Sandra Raaijmakers

Na bijna 20 jaar in het internationale bedrijfsleven diende ik in September 2019 mijn ontslag in om mijn ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten om andere leidinggevenden te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Nu ben ik alweer een paar jaar op weg als trainer & mentor van leidinggevenden in het MKB. Inmiddels heb ik al 600+ mensen individueel of in groepen ondersteund in hun groei.

Ik laat je graag zien hoe een verandering in leiderschap, kan leiden tot winst op meerdere vlakken, waardoor je je klanten nog beter kunt bedienen! Ik geef de leidinggevenden dan ook graag -als extraatje- het inzicht in strategie en financiële impact mee om hun team en de organisatie nog beter te kunnen ondersteunen in behalen van de doelen en visie.

Door de combinatie van mijn jarenlange leidinggevende ervaring en het veelvuldig spreken en geven van workshops en training binnen de organisatie waar ik werkte, kwam ik erachter dat mijn passie ligt in het helpen van anderen op dit gebied.

Tijd om mijn vleugels uit te slaan en ik heb vol vertrouwen voor deze stap gekozen!

Naast mijn eigen aanbod, ben ik op freelance basis trainer bij organisaties als SUAS (Schouten & Nelissen) en de TU Eindhoven.

Typisch Sandra Raaijmakers

  • Vertrouwen, betrokken en praktisch zijn mijn top 3 waarden. Wat er voor zorgt dat mensen zich snel openstellen en meer uit de training of 1-op-1 kunnen halen.
  • Als leidinggevende stond mijn team voorop, met focus op hun sterktes en groeimogelijkheden. Dat betekent eerlijke feedback, met empathie en ook mezelf compleet laten zien, inclusief mijn verbeterpunten.
  • Strategisch, kritisch en commercieel inzicht, ook als dat betekent dat ik direct en confronterend moet zijn om een punt te maken; wel goed onderbouwd en met respect.
  • Open boek en altijd met een lach.
  • Ik ben getrouwd en voetbalmoeder van twee jongens Kalle en Stenn. Familie en vrienden zijn erg belangrijk!
Lees verder