Over Sandra

Na bijna 20 jaar in het internationale bedrijfsleven diende ik in September 2019 mijn ontslag in om mijn kennis en enthousiasme in te zetten om jou en je bedrijf een boost te geven!

Ik laat je graag zien hoe een verandering in de manier van besluitvorming, kan leiden tot winst op meerdere vlakken: Strategie, processen en betrokkenheid van je medewerkers, waardoor je je klanten nog beter kunt bedienen!

In mijn laatste rol was ik onder andere verantwoordelijk voor het uitrollen van een nieuwe filosofie rondom economisch denken en risk management binnen de regio EMEA. Deze manier van denken zorgde ervoor dat de focus op de ideale klant uitvergroot werd, interne processen en manier van denken – inclusief focus op mindset – herzien werden, personeel meer betrokken was en uiteindelijk de winst geoptimaliseerd kon worden.

Door het veelvuldig spreken en geven van workshops, kwam ik erachter dat mijn passie ligt in het helpen van anderen op dit gebied. Binnen het bedrijf waar ik werkte zat deze taak erop.

Ik heb vol vertrouwen voor deze stap gekozen!

Naast mijn eigen aanbod, ben ik op freelance basis trainer bij Schouten & Nelissen en Coachweb.

Typisch Sandra Raaijmakers

  • Als leidinggevende stond mijn team altijd voorop, met focus op hun sterktes en groeimogelijkheden. Dat betekent eerlijke feedback en ook mezelf compleet laten zien, inclusief mijn verbeterpunten.
  • Strategisch en commercieel inzicht, ook als dat betekent dat ik direct en confronterend moet zijn om een punt te maken; wel altijd goed onderbouwd en met respect.
  • Open boek, informeel en altijd met een lach
  • Verantwoordelijk en een “achiever”, ik doe het graag goed, perfectionisme is me niet vreemd. Toch heb ik daar een duidelijke balans in gevonden gedurende de jaren, de valkuil is nog maar een kleine glooiing.
  • Ik houd van gezelligheid, ik ben getrouwd en moeder van twee jongens Kalle en Stenn, en vind familie en vrienden erg belangrijk!
Lees verder