ZijSpreekt – Het Sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen

20 januari 2020

Sandra Raaijmakers gebruikt haar jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven om andere ondernemers te begeleiden in besluitvorming en procesverandering. Dit door ze een andere kijk te geven op economisch denken en risico management, kijkend naar de lange termijn verhoogt dit de waarde creatie naar de klant en de winstgevendheid van de onderneming.

Ze heeft een brede achtergrond en meer dan tien jaar ervaring in leidinggevende rollen met scope Europa, waaronder als Customer Service Manager en Credit Risk Manager.

Ze was onder andere verantwoordelijk voor het uitrollen van een nieuwe filosofie rondom economisch denken en risk management binnen de regio EMEA, waardoor winst geoptimaliseerd kan worden. Hierbij heeft ze veelvuldig mogen spreken o.a. op een Europees Sales Seminar in Ibiza, een Europees Risk & Controller conference in Amsterdam en tijdens management meetings en andere bedrijfsevents.

Sandra is geen doorsnee financial, ze is strategisch en commercieel met veel ervaring in communicatie, integratie- en verandermanagement. Haar presentaties brengt ze met een lach. Met storytelling inspireert ze om verandering in te zetten.

Sandra kan presentaties of workshops verzorgen op het gebied van:

  • Economisch denken en Risicomanagement/ optimalisatie
  • Besluitvorming/ verandermanagement
  • Procesverandering/ verandermanagement
  • Klanten/ leverancier risico
  • Verzekeringen en verborgen verzekeringen

https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Sandra-Raaijmakers/1039/nieuws/random/21/0/1/

 


Alle Blogs & Vlogs