Bewust jezelf in 2024

Wil jij in 2024 aan het stuur zitten en de regie nemen in je werk en persoonlijke ontwikkeling? Meer weten over persoonlijk effectiviteit, en stoppen vanuit angst en belemmeringen te handelen?

Dan is deze training voor jou!

Resultaten

 • Je maakt keuzes vanuit je waarden.
 • Je kent je kwaliteiten en kan ze bewust gaan inzetten.
 • Je weet waar gedrag vandaan komt en hoe je kunt kiezen voor gedrag dat ondersteunt wie jij bent.
 • Je durft feedback te geven en ervaart dat feedback ontvangen fijn is.
 • Je gaat voor je grenzen staan en leert dat assertief zijn oké is.

Voor €97 bied ik een complete dag aan training inclusief lunch, lekkers en drinken.


Deze dag helpt je om assertiever te worden en voor je grenzen te gaan staan. Om vanuit je waarden en kwaliteiten bewuste keuzes te gaan maken. Je leert waar gedrag vandaan komt, van jezelf en anderen én hoe je helpend gedrag kunt kiezen. Wat gaat bijdragen aan onderling begrip en harmonie zonder jezelf tekort te doen. We gaan ook aan de slag met feedback geven en ontvangen. Zodat je niet meer bang bent om feedback te geven of te krijgen.


Leiderschap

Voor wie is deze training?

Voor jou, als jij je wilt ontwikkelen, maar de middelen zelf niet hebt om een gangbare training te betalen en/ of als de organisatie waar je werkt niet in ontwikkeling investeert.

Voor jou, als je 2024 goed wil starten én zelf wil kiezen wat te doen, hoe dat te doen. Vol zelfvertrouwen in plaats van angst.

Waarom deze exclusieve prijs?

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. Ik doe dit dagelijks voor leidinggevenden bij bedrijven, of op inschrijving voor werknemers die middels STAP of een investering van de organisatie waar ze werken de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Hierdoor – en door de gesprekken die ik met mensen uit mijn omgeving voer – zie ik ook dat niet iedereen de mogelijkheid heeft of de kans krijgt, om deze investering van vaak minimaal €1000 in zichzelf te doen. Alles wordt duurder en daardoor is de kans om een training te volgen steeds kleiner, of schuif je het voor je uit.

Ik ben van mening dat iedereen nu al deze kans zou moeten krijgen! Daarom een hele waardevolle dag training voor deze exclusieve prijs.

Hoe ziet de dag eruit?

Inloop is vanaf 9.00 uur en we starten om 9.30 uur. Het is een interactieve dag. Ter voorbereiding krijg je een aantal vragen toegestuurd, we gaan met elkaar in gesprek, ik geef meer inzicht in de onderwerpen middels theorie en verschillende werkvormen. Om 17.00 uur sluiten we af.

De onderwerpen die aan bod komen

 • Wat is persoonlijke effectiviteit?
 • Wat zijn je kernwaarden en hoe belangrijk zijn die eigenlijk?
 • Kernkwaliteiten, hoe zet je ze in?
 • Waar komt gedrag vandaan en wat is natuurlijk gedrag?
 • Belemmeringen, hoe word je daardoor beïnvloedt?
 • Hoe word je assertiever?
 • Feedback geven en ontvangen, zonder angst.

De prijs van €97 is inclusief drinken, lunch en lekkers.

Wil je eerst weten wat anderen van mij zeggen, scrol dan even naar beneden.

20 december van 9.00 tot 17.00 uur

Cacaofabriek (zaal 8) in Helmond, op loopafstand van Helmond Centraal Station

In een veilige groep van maximaal 14 personen


Wacht dus niet te lang met beslissen!

Mocht de groep vol zitten, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst via info@sandraraaijmakers.nl en komt er mogelijk een dag bij.

Wat zeggen anderen van mij?

“Erg toegankelijk! Daardoor goede connectie met de cursisten en leuke dagen.”

“Top hoe jij iedere keer de verbinding maakt tussen praktijk en theorie en scherpe vragen stelt!”

Het is fijn hoe jij de training begeleidt. Je creëert een vertrouwde omgeving waarin we vrij kunnen denken en oefenen.”

“Voelt de groep goed aan en gaat in op de leerbehoeftes van de verschillende deelnemers. Een duidelijke, heldere stem en een prettig docent.”

“Zeer energiek, ruime ervaring en zorgde voor een mooie dynamiek.”

“Helder, to the point en mensgericht”

“Fijn dat je die gemoedelijke en ongedwongen sfeer weet te creëren”

Wie ben ik?

Na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven, ben ik alweer een paar jaar op weg om mijn ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten als trainer & 1-op-1 begeleider van voornamelijk leidinggevenden. Inmiddels heb ik al 600+ mensen en vele teams ondersteund in hun groei.

Gemiddelde cijfer wat ik krijg van de deelnemers aan mijn trainingen ➡️ 9.

Naast mijn eigen aanbod, ben ik op freelance basis trainer bij organisaties als SUAS (Schouten & Nelissen), TU Eindhoven en Ranger Human Capital.

Typisch Sandra Raaijmakers

 • Liefde, vertrouwen, betrokken, praktisch en groei zijn mijn top 5 waarden. Wat er voor zorgt dat mensen zich snel openstellen, veilig voelen en meer uit de training of 1-op-1 kunnen halen.⁠
 • Als leidinggevende stond mijn team voorop, met focus op hun sterktes en groeimogelijkheden. Dat betekent eerlijke feedback, met empathie en ook mezelf compleet laten zien, inclusief mijn verbeterpunten.
 • Strategisch, kritisch en commercieel inzicht, ook als dat betekent dat ik direct en confronterend moet zijn om een punt te maken; wel altijd goed onderbouwd en met respect.
 • Open boek en altijd met een lach.
 • Ik ben getrouwd en (voetbal)moeder van twee jongens Kalle en Stenn. Familie en vrienden zijn erg belangrijk!